Zou je als docent een breder scala aan digitale tools willen hebben om de voortgang van studenten/leerlingen te monitoren? Hoe goed ben je in de rol als Quizmaster?

Een quiz motiveert de student en zorgt ervoor dat de docent de kans krijgt om de voortgang van het leerproces te monitoren. Er zijn vele digitale mogelijkheden om een quiz te maken. Welke soorten quizen zijn er? Welke zijn geschikt voor welk doel? Zo kan de voorkennis gecheckt worden, maar ook de kennis worden getoetst.

In de workshop Quizmaster komen verschillende digitale tools aan bod. Er wordt gekeken naar de voor en nadelen van de diverse tools. In welke fasen van de les kun je deze inzetten en wat is je doel?Met de digitale tools kun je het samenwerken tussen studenten/leerlingen bevorderen. Je kunt werken aan de 21ste eeuwse vaardigheden.

Hoe richt je de klas zo efficient mogelijk in en wat betekent de rol van Quizmaster voor jou als docent? Wat doet een goed Quizmaster?

Ready, Steady, Go

Programma

Resultaat 

aan het eind van de workshop

  • Ken je verschillende digitale programma’s
  • Weet je wanneer en waarvoor je deze programma’s kunt inzetten
  • Begrijp je het belang van het monitoren.
  • Kun je de feedback verwerken

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor docenten die (verschillende) quizvormen willen inzetten en meer willen weten over het monitoren van het leerproces.

Beginniveau

Geen vereiste.

Praktisch

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en het stellen van vragen.

 

Deze workshop kan ook incompany gegeven worden.

Data

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Incompany

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een incompany workshop? Neem dan contact met ons op.

Investering

Investering

Incompany: € 650,- per workshop/dagdeel/op maat gemaakt.

Advies

Heb je vragen over wat je precies kunt verwachten? Wil je advies over welke workshop het beste bij je wensen past? Of heb je praktische vragen?

Neem hier contact met ons op.

Ervaringen
Empty tab. Edit page to add content here.

Waarom kiezen voor Buro Inspiratief?

  • Persoonlijk en praktijkgericht
  • Altijd compacte groepen
  • Jouw leerdoelen staan centraal

Jouw trainer

Jouw trainer

Liever een incompany workshop?

Wij verzorgen ook incompany workshops op maat. Laat uw gegevens achter dan nemen we contact met u op om de details te bespreken.